Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Maxima Vida sierhekwerk Lichtenvoorde hoek zijkant

Tuinpoort

De juiste tuinpoort voor jouw hekwerk

Ben jij van plan een hekwerk om je tuin te plaatsen? Dan kan een stevige en stijlvolle tuinpoort niet ontbreken. Daarom vind je bij MaximaVida een assortiment vol tuinpoorten in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Ons hekwerk Utrecht is groen en heeft een traditionele boog met Franse lelie. Hekwerk Lichtenvoorde oogt wat moderner qua model in de zwarte uitvoering. Altijd een passende tuinpoort voor jouw huis en tuin!

Bestel je vandaag je tuinpoort? De poorten worden uit voorraad geleverd, dus als je op tijd bent kun je de tuinpoort al in een paar dagen aan je hekwerk toevoegen!

Een tuinpoort voor elke tuin bij MaximaVida

Wanneer je een hek om je tuin plaatst, wil je vaak ook een tuinpoort plaatsen. Met een tuinpoort van MaximaVida krijg jij stijl, veiligheid en privacy in één. Wij bieden verschillende uitvoeringen van de metalen tuinpoorten én van de hekken. Ontdek wat de hoogte en het formaat van jouw tuinpoort moet zijn en kies de stijl die past bij je huis, tuin en hek. Bepaal ook de kleur van je tuinpoort aan de hand van je tuinhek; ga jij voor klassiek groen of voor statig zwart?

Een dubbele tuinpoort of een enkel tuinpoortje

Afhankelijk van je tuin, de afmetingen van je hekwerk en de locatie wil je een dubbele tuinpoort of juist enkel tuinpoortje plaatsen. Moet de auto naar binnen kunnen? Dan is een dubbele tuinpoort de oplossing. Wil je juist snel naar binnen kunnen of heb je geen ruimte voor een dubbele poort? Kies dan één van onze enkele tuinpoortjes. Voor een grotere tuin is een combinatie van beide soorten tuinpoorten geen gek idee!

Het voordeel van een tuinpoort van MaximaVida

  • Mix en match je tuinpoort met je tuinhek;
  • Verschillende stijlen, maten en kleuren;
  • Thermisch verzinkt en gecoat;
  • Kind- en diervriendelijk;
  • Minimaal onderhoud noodzakelijk;
  • Gemakkelijk te plaatsen in elke tuin.

Een tuinpoort bestellen en onderhouden

Bestel jij je tuinpoort, eventueel met hekwerk, in onze webshop? Dan kun je ervoor kiezen het te laten bezorgen of zelf op te halen in onze winkel. Voorradige artikelen kun je dezelfde week nog in de tuin hebben!

De tuinpoort vereist weinig onderhoud; het blijft in goede conditie als je het eens in het half jaar met wat afwasmiddel en water schoonmaakt. Is de poort beschadigd? Dan raden wij Hammerite of een lakstift in de kleur waarin de poort gecoat is aan.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.