Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

MaximaVida x Paviljoen Flonk

Je komt de welbekende ‘Adirondack stoel’ overal tegen!

Ga je deze nazomer naar het mooie Groningen? neem dan ook eens een kijkje bij Paviljoen Flonk. Paviljoen Flonk is hét nieuwe restaurant nabij Blauwestad, gelegen aan het prachtige Oldambtmeer in Finsterwolde. Paviljoen Flonk is verkozen tot het beste terras van Groningen bij de Misset Horeca terras top 100 en je bent er de hele dag welkom voor lunch, borrel en diner!

 

Hoe leuk vinden wij het dan ook dat de tuin van het Paviljoen is ingericht met onze mooie grijze Adirondackstoelen, ook wel loungestoelen genoemd. Je komt de welbekende ‘houten Adirondack stoel’ overal tegen van de zonnige stranden van Ibiza tot aan de sfeervolle veranda van een houten blokhut. Na een uitvoerig testproces is het ons gelukt om de karakteristieke ergonomische rondingen en brede armleuningen van een traditionele houten Adirondack stoel te vangen in onderhoudsarm kunststof. We zijn dan ook vol vertrouwen wanneer we zeggen dat onze tuinstoel Montreal op dit moment de meest originele en comfortabele kunststof Adirondack chair is die je kunt vinden. Of je nu droomt van verre avonturen of gewoon heerlijk in je eigen tuin wilt ontspannen, deze stoel staat altijd voor je klaar!

 

Neem plaats op de loungestoelen bij Paviljoen Flonk, bestel een lekkere cocktail met borrelplank en geniet op het gezellige terras van Flonk!

Loungestoel montreal grijs bij paviljoen Flonk
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.