Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Trends - Powder house

the sweet touch!

1 min leestijd

Trends

Moodboards

Bij MaximaVida maken wij moodboards om de trends in beeld te brengen en de kleuren voor het nieuwe seizoen te bepalen. Dit helpt ons ook om na te denken over de setting waarin wij onze nieuwe producten vervolgens gaan fotograferen. We gebruiken allerlei verschillende plaatjes om een trend in beeld te brengen, denk hierbij aan kleuren, materialen, mensen en combinaties hiervan. We geven de trends een naam en beschrijven de trend zo uitgebreid mogelijk inclusief kleuren, kleurtonen en materiaalgebruik.

moodboard trend powder house

Powder house

Powder house

De trend Powder house is de sweet touch die je huis nodig heeft. Vergeet het zoete imago van de pastelkleuren die je kent van vroeger. Deze nieuwe poederachtige tinten geven je interieur een hele mooie zachte uitstraling. Denk hierbij aan nude, oudroze, lila, zachtgroen en zachtgeel. Door deze poedertinten consequent door te voeren in muren en meubels ontstaat een heel chic karakter. Mix deze kleuren in materialen met natuurlijke vezels zoals rotan, katoen en linnen, zo maak je het beeld compleet en ontstaat een heel nieuw stijlstatement!

Onze nieuwe stoel Maximus

Vervolgens gebruiken we de trend Powder house, de beelden van het moodboard en de beschrijving van de kleuren en materialen om te bepalen welke nieuwe producten we willen toevoegen aan ons assortiment. We zijn bij MaximaVida groot fan van het gebruik van kleur in en om het huis. Daarom hebben we de trend Powder house gebruikt om een houten eetkamerstoel in nieuwe kleuren te brengen. Spijlenstoel Maximus komt in de kleuren poederroze, ivoor, zachtgroen en blank gelakt. Vervolgens hebben we deze stoel op locatie gestyled in datzelfde thema. We waren te gast bij Bospark de Bremstruik in Ruurlo en mochten daar hun Scandinavische huisje gebruiken om deze stoelen op de foto te zetten!

spijlenstoel Maximus in pastelkleuren
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.