Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Jouw tuin weer voorjaarsklaar

We gaan weer naar BUITEN!

Met de tuinmeubelen en eenvoudige tips van MaximaVida zit je in no-time buiten in het zonnetje

Het voorjaar voor de deur

Zodra de zon gaat schijnen willen we nog maar één ding: naar BUITEN! Koffiedrinken op een bankje voor je huis of lekker lunchen aan de picknicktafel in het zonnetje. De meeste mensen wachten ieder jaar smachtend op de komst van de lente na die lange, koude, grauwe winter. Langzaam worden de dagen weer langer en blijft het ’s avonds langer licht. ’s Morgens hoor je de vogeltjes weer fluiten bij het ontwaken en heel voorzichtig dient het voorjaar zich aan. Vakanties en uitjes worden gepland en je kunt je weer voorstellen dat je straks zonder jas naar buiten gaat.

Je plant een grote schoonmaak, ramen en deuren worden opengezet, je terras wordt aan kant gemaakt en je gaat nadenken over het inrichten van jouw tuin met nieuwe tuinstoelen of die leuke gekleurde picknicktafels. Ook bij MaximaVida kijken wij, als echte lente/zomer aanbidders, altijd uit naar het voorjaar.

adirondackstoel Montreal grijs

Schoonmaken en inrichten van je terras

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het schoonmaken en inrichten van onze balkons, terrassen en tuinen. Misschien ben je dit jaar wel toe aan een nieuwe picknicktafel of een paar mooie nieuwe tuinstoelen. Vroeger namen mensen een eetstoel mee naar buiten en aten met het bord op schoot. Inmiddels krijgt de buitenruimte steeds meer aandacht, hebben veel mensen een veranda en is er een enorme keuze aan verschillende soorten tuinmeubelen. Hoe maak je nou de juiste keuze?! Lees hier snel al onze tips voor de aanschaf en het onderhoud van jouw tuinmeubelen.

Kleurrijke meubelen

Ben je op zoek naar wat kleur voor op je terras, kijk dan eens naar onze metalen tuinmeubellijn Max. Tuinstoel Max bijvoorbeeld is stapelbaar en verkrijgbaar in 7 kleuren! En wil je het helemaal compleet maken, dan hebben wij in de Max lijn bijpassende tuinbanken, krukjes én tafels in 2 verschillende maten! Ga voor je favoriete kleur of mix & match door verschillende kleuren bij elkaar te zetten.

Kies vervolgens welke tafel hier het beste bij past, we hebben tuintafel Max in 4 kleuren en 2 verschillende maten. Misschien heb je nog een mooie houten tafel staan, die je wilt blijven gebruiken, zo'n tafel is ook altijd een goede keuze bij deze gekleurde stoelen. Je kunt de stoelen nog comfortabeler maken met onze stoelkussens, verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren en prints, dan wil je echt nooit meer van tafel!

Metalen tuinset Max okergeel

Lekker loungen

Ontspannen achterover leunen en genieten van de eerste zonnestralen met een kopje koffie in de hand. Klinkt perfect toch? Met onze adirondack loungestoelen creëer je een heerlijke hoek onder de veranda van je huis of in de tuin onder die boom. De natuurlijke ergonomische vormen van de stoel zorgen voor een comfortabele ontspannen houding, waardoor je gasten heerlijk weg kunnen dromen.

Onze adirondackstoelen zijn verkrijgbaar in mahoniehout en kunststof. Ga je voor het complete plaatje? Dan kunnen een voetenbankje, een bijzettafel en fijne kussens niet ontbreken. Ben je weg van ons prachtige rode mahoniehout? We hebben ook tafels, bankjes en regisseursstoelen gemaakt uit hetzelfde mooie, rode mahoniehout!

Adirondackstoel Toronto olie

Gezellig samen eten

Als het temperaturen oplopen en het straks weer echt warm is, kunnen we ook weer lekker buiten aan tafel eten. En wat is er gezelliger dan gezamenlijk aan een picknicktafel zitten met familie en vrienden.

Het echte buitengevoel gevoel creëer je door houten meubelen in jouw tuin te zetten. Onze prachtige vurenhouten picknicktafels zijn al meer dan 20 jaar een begrip en verkrijgbaar in verschillende modellen van rond tot vierkant, zelfs met rugleuningen! Deze tafels zijn mooi te combineren met onze Provence serie tuinbanken en tuinsets, gemaakt uit hetzelfde Noord-Europese hout.

Houten picknicktafel Tallinn

Heb je vragen over onze producten? Schroom dan niet om onderstaand contactforumlier in te vullen of ons te bellen of mailen voor meer informatie!

Neem gerust contact op!

onze klantenservice zit voor je klaar!
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.