Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida design picknicktafel Schaftlokaal DRU 2
IJzersterk maar met moderne, kindvriendelijke ronde vormen

Onze metalen picknicktafel Brasil heeft werkelijk alles waaraan een fijne tafel moet voldoen. Metaal is harder, sterker en zwaarder dan andere materialen die vaak voor een picknicktafel worden gebruikt zoals hout en aluminium. Ook is deze stalen picknicktafel verzinkt en gecoat, waardoor deze minder gevoelig is voor weersinvloeden. Hierdoor is de metalen picknicktafel ook uitermate geschikt om in de horeca of recreatie te gebruiken. Metalen tafels zijn eenvoudig te reinigen met een sopje, waardoor ze zeer vriendelijk in het onderhoud zijn.

De ronde vormen van picknicktafel Brasil geven de tafel niet alleen een modern uiterlijk, maar zijn ook erg prettig bij het gebruik van de tafel. Je kunt je niet stoten aan een puntige hoek van zitting of tafelblad, perfect dus voor gezinnen met kinderen! Ook heeft de tafel heeft een open instap zodat iedereen eenvoudig kan plaatsnemen. Ook op kantoor worden steeds vaker picknickbanken neergezet als lunchtafel. Zie je jezelf al buiten picknicken met je collega's?

Snel een extra picknicktafel neer zetten?

Je keus is gemaakt en je hebt je gekleurde picknicktafel ontvangen. Super blij ben je ermee, maar je hebt af en toe wat extra ruimte nodig. Denk dan eens aan onze metalen tuinkruk Max. Zet 2 krukjes op de kopse kant van de picknicktafel Brasil en je hebt er extra zitplaatsen bij. Of zoek je een grotere uitbreiding? Onze inklapbare picknicksets zijn perfect om voor feesten en partijen te gebruiken en eenvoudig op te ruimen als je ze niet meer nodig hebt.

De inklapbare picknicksets, of biersets zoals ze ook wel worden genoemd, hebben we in verschillende maten en in verschillende kleuren. We hebben de standaard blank gelakte set, daarnaast hebben we nog een zwarte, een legergroen set en de Scandinavian whitewas. Je kunt de set compleet bestellen, maar je kan ook of alleen de tafel of alleen bank bestellen. De onderdelen zijn al gemonteerd, dus na ontvangst is de set gelijk gebruiksklaar. Zeker de bankjes doen het binnen ook erg goed. Een mooi bankje voor in de hal of in op de slaapkamer, mooie plant er naast en je bent klaar.

Staat er binnenkort een kinderfeestje op de planning? Ook dan zijn onze sets ideaal. Je klapt ze makkelijk in- en uit dankzij het kliksysteem in het frame, nog een groter voordeel? Na een hoop geknoei is de tafel zo weer schoon dankzij de laklaag.

Een kleine tip nog van ons; berg de set op nadat je hem buiten hebt gebruikt. Het hout kan kromtrekken en je verflaag kan barsten door de weersinvloeden. Door hem op te klappen en binnen te bewaren voorkom je dit en heb je lang plezier van je set!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.