Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Metalen picknicktafel Max

Picknicktafel metaal

IJzersterk, vrolijk en kindvriendelijk

Het is de ideale plek voor een borrel of barbecue met de familie of vrienden: onze metalen picknicktafel Max. Een picknicktafel van metaal is harder, sterker en zwaarder dan andere materialen zoals hout en aluminium. Bovendien is de Max tafel gecoat, waardoor deze minder gevoelig is voor weersinvloeden. Dit maakt deze stalen picknicktafel ook uitermate geschikt voor horeca of recreatief gebruik. Deze metalen tafels zijn eenvoudig te reinigen met een sopje, waardoor ze ook zeer vriendelijk in het onderhoud zijn.

De ronde vormen van picknicktafel Max geven de tafel niet alleen een modern uiterlijk, maar zijn ook erg prettig bij het gebruik van de tafel. Je kunt je niet stoten aan een puntige hoek van zitting of tafelblad, perfect dus voor gezinnen met kinderen! Ook heeft de tafel heeft een open instap zodat iedereen eenvoudig kan plaatsnemen. Ook op kantoor worden steeds vaker picknickbanken neergezet als lunchtafel. Zie je jezelf al buiten picknicken met je collega's?

Metalen picknicktafels in geel, oranje, groen en zwart

De picknicktafel Max is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, groen en zwart. Al die kleuren maken het makkelijk voor jou om een variant te vinden die bij jouw interieur, tuin of restaurant past. De tafel heeft een open instap zodat iedereen eenvoudig kan plaatsnemen. Bijkomend voordeel: hoewel de picknicktafel van hard metaal is, heeft deze ronde vormen. Dit geeft ze een modern uiterlijk, maar betekent bovenal geen scherpe punten om je aan te stoten. Terras- en kindvriendelijk dus. Liever een houten picknicktafel of een inklapbare set? Wij hebben het allemaal!

De voordelen van een picknicktafel van metaal:
- Ideaal voor binnen én buiten;
- Verschillende kleuren om uit te kiezen;
- Kindvriendelijk door de ronde hoeken;
- Vast en los (3-delig) verkrijgbaar;
- Eenvoudig te onderhouden;
- Geschikt voor consument en horeca.

Extra zitplek nodig op je terras?

Je keus is gemaakt en je hebt je gekleurde picknicktafel ontvangen. Super blij ben je ermee, maar je hebt af en toe wat extra ruimte nodig voor je gasten. Kijk dan eens naar onze gekleurde tuinmeubelserie Max. Deze meubelen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze Brasil picknictafels. De serie bestaat uit een metalen tuinstoel, een tuinbank met en zonder rugleuning, een tuintafel in 2 maten en een tuinkruk. Zet bijvoorbeeld 2 Max krukjes aan de kopse kant van de Brasil tafel en je hebt eenvoudig 2 extra zitplekken gecreëerd. De meubelen zijn voorzien van dezelfde kindvriendelijke rondingen als de picknicktafel en ook de gehele Max serie is praktisch en behoeft weinig onderhoud. Ideaal dus om mee te combineren!

Daarnaast zijn onze inklapbare picknicksets zijn perfect om voor feesten en partijen te gebruiken en eenvoudig op te ruimen als je ze niet meer nodig hebt. Deze inklapbare sets, of biersets zoals ze ook wel worden genoemd, hebben we in verschillende maten en in verschillende kleuren. We hebben de standaard blank gelakte set, daarnaast hebben we de picknickset in het zwart, olijfgroen en in whitewash. Je kunt de set compleet bestellen, maar je kan ook of alleen de tafel of alleen bank bestellen. De onderdelen zijn al gemonteerd, dus na ontvangst is de set gelijk gebruiksklaar.

Een kleine tip nog van ons; berg de set op nadat je hem buiten hebt gebruikt. Het hout kan kromtrekken en je verflaag kan barsten door de weersinvloeden. Je klapt ze makkelijk in- en uit dankzij het kliksysteem in het frame. Door hem op te klappen en binnen te bewaren voorkom je dit en heb je lang plezier van je set!

De Max picknicktafel onderhouden

Metaal is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dat maakt de Max de ideale picknicktafel voor binnen en buiten. En voor de horeca! De tafels blijven lang mooi en hoeven enkel afgenomen te worden met water en af en toe een sopje van afwasmiddel. Dat vermindert de kans van aantasting door vuil en stof. Is je stalen tafel beschadigd? Wij adviseren je het aangetaste oppervlak te behandelen met Hammerite of een lakstift. Roestvorming is bij metalen buitenproducten helaas nooit uit te sluiten.

Je kunt de picknicktafels direct bestellen in onze webshop. Je kunt de set na levering (gemiddeld 2 tot 3 werkdagen) in 45 minuten monteren. Genieten maar!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.