Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida luxe aluminium picknicktafel Dex 200 cm zwart buiten en binnen sfeer

Picknicktafel aluminium

Onderhoudsarm en lichtgewicht!

Je hele tuin is klaar voor de zomer, je hebt alles opnieuw laten aanleggen en het ziet er super strak uit. Alleen nog een mooi tuinmeubel waar je lekker met z'n allen aan kan zitten. Uiteraard moet deze wel bij de rest van de tuin passen. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk.

De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Los van dit mooie uiterlijk is hij ook erg makkelijk in onderhoud. Je houdt de tafel schoon door er regelmatig met wat warm water en een doekje overeen te gaan. En wil je hem toch op een andere plek hebben staan? Dankzij zijn lichte gewicht is hij makkelijk verplaatsbaar.

Waarom zou je kiezen voor een aluminium picknicktafel?

Bij MaximaVida houden wij van picknicktafels. Heerlijk met ze allen buiten zitten ontbijten, borrelen, spelletjes spelen, noem maar op! We hebben verschillende soorten picknicktafels, uiteraard de bekende houten picknicktafel, maar onze aluminium picknicktafel is ook één van onze favorieten. Houd je van robuust en levendig? Dan is hout perfect voor jou. Ga je voor strak en modern dan is onze aluminium picknicktafel de picknicktafel die je moet hebben.

Hieronder hebben we een aantal voordelen van een aluminium picknicktafel voor je op een rijtje gezet:

  • Onderhoudsvriendelijk: Regelmatig reinigen met lauw water is voldoende. Op deze manier krijgt vuil geen kans om zich te hechten.
  • Licht van gewicht en als bouwpakket geleverd. Hierdoor kan die ook makkelijk mee de trap op worden genomen zodat ie op je dakterras kan worden opgebouwd.
  • Lage instap: hierdoor stap je makkelijk in en uit.
  • Door de omlijsting om het tafelblad en de zittingen hoef je niet bang te zijn dat je je bezeerd aan scherpe hoeken.
  • Wil je nog lekkerder zitten? Kijk dan eens bij onze picknicktafelkussens.
  • Ga je voor de vierkante variant? Dan kun je de rugleuningen bij bestellen voor nog meer comfort.

Gebruik voor het schoonmaken van de aluminium picknicktafel wel echt alleen lauw water. Gecoat aluminium kan niet tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Mocht je overwegen om met de hogedruk reiniger de tafel schoon te maken dan bestaat de kans dat je de coating van de aluminium picknicktafel beschadigd. Een doek met lauw water is echt voldoende.

Hoe handig is een inklapbare aluminium picknicktafel?

Nieuw is onze kunststof aluminium picknicktafel, geïnspireerd op onze Berlijn biersets. Een moderne tuinset die goed staat op het een strak aangelegd terras. Maar wat dacht je van een inklapbare picknickset voor op de camping? Ook daar is deze set ideaal voor. Doordat hij in te klappen is neem je de set makkelijk mee en berg je hem makkelijk op. Een mooie inklapbare aluminium picknickset die zowel thuis als op de camping (of welke locatie dan ook) prima te gebruiken is.

Hoe moet ik de inklapbare picknickset onderhouden?

Het tafelblad is gemaakt van polywood, een kunststof met het uiterlijk van hout. Doordat het kunststof is, is het bestand tegen schimmels en insecten en splintert het niet. Houd er wel rekening mee dat polywood in de zon kan verkleuren en licht krom kan trekken. Voor het onderhoud adviseren wij de set regelmatig schoon te maken met HG kunststof intensief reiniger.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.