Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida luxe aluminium picknicktafel Dex 200 cm zwart buiten en binnen sfeer

Picknicktafel aluminium

Onderhoudsarm en lichtgewicht!

Je hele tuin is klaar voor de zomer, je hebt alles opnieuw laten aanleggen en het ziet er super strak uit. Alleen nog een mooi tuinmeubel waar je lekker met z'n allen aan kan zitten. Uiteraard moet deze wel bij de rest van de tuin passen. Dan zijn onze aluminium picknicktafels ideaal! Vierkant of rechthoekig, met of zonder rugleuning, er is genoeg variatie! Wat ze wel allemaal gemeen hebben is een modern en strak uiterlijk.

De aluminium picknicktafel heeft niet alleen zijn uiterlijk mee. Los van dit mooie uiterlijk is hij ook erg makkelijk in onderhoud. Je houdt de tafel schoon door er regelmatig met wat warm water en een doekje overeen te gaan. En wil je hem toch op een andere plek hebben staan? Dankzij zijn lichte gewicht is hij makkelijk verplaatsbaar.

Veel verschillende soorten picknicktafels

Zomers heerlijk lang tafelen met een grote groep vrienden, of wat dacht je van een winter barbecue? Met z’n allen heerlijk onder de overkapping, vuurkorf aan, een hapje en een drankje erbij en je hebt de perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond. Om de avond nog geslaagder te maken is een praktische en gebruiksvriendelijke kunststof picknicktafel ideaal.

Waarschijnlijk ken je de welbekende houten picknicktafels wel. Hele mooie tafels, maar je moet wel van een natuurproduct houden. Daarom hebben wij naast onze houten picknicktafels ook kunststof tafels in ons assortiment. Een andere benaming voor deze tafels is ook wel polywood. Polywood is kunststof met het uiterlijk van hout en het gebruikersgemak van kunststof.

Naast het gebruikersgemak zijn er nog een heleboel andere voordelen aan de tafel:
- Mooie natuurlijke en zachte kleuren
- Lichtgewicht
- Slijtvast
- Bestand tegen corrosie
- Duurzaam kunststof ( wat inhoudt dat het niet barst en niet gaat rotten)
- Moderne strakke uitstraling

Eerlijk als we zijn moeten we toegeven dat er misschien 1 klein nadeel is wat betreft dit materiaal. Bij verschillende weersomstandigheden kan het kunststof verkleuren en licht krom trekken. Tegen het krom trekken is helaas niks te doen, verkleuring kan je voor een groot deel voorkomen door een beschermhoes mee te bestellen. Ga je de hoes langdurig gebruiken? Zorg dan voor voldoende ventilatie onder de hoes. Hierdoor komt er lucht onder de hoes en voorkom je schimmelvorming.

De tafel is praktisch omdat hij makkelijk schoon te maken is, maar daarnaast is hij ook praktisch qua opbouw. Met behulp van de opbouwinstructie en een handige man in de buurt heb je de tafel in een mum van tijd staan. Dus ben je op zoek naar een picknicktafel met een strak en modern uiterlijk, dan zijn onze kunststof picknicktafels een goede keus!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.