Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Picknicktafel aluminium

Onderhoudsarm en lichtgewicht!

Ga je voor modern en zoek je een onderhoudsarme picknicktafel? Kies dan voor een aluminium picknicktafel! De ontwikkelingen op het gebied van materiaal gaan hard en aluminium wordt steeds vaker gebruikt voor het maken van picknicktafels. De voordelen van aluminium picknicktafels zijn dat er weinig tot geen onderhoud nodig is, het materiaal nauwelijks krom trekt en een licht gewicht heeft waardoor de tafels makkelijk zijn te verplaatsen.

Veel verschillende soorten picknicktafels

Zomers heerlijk lang tafelen met een grote groep vrienden, of wat dacht je van een winter barbecue? Met z’n allen heerlijk onder de onderkapping, vuurkorf aan, een hapje en een drankje erbij en je hebt de perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond. Om de avond nog geslaagder te maken is een praktische en gebruiksvriendelijke kunststof picknicktafel ideaal.

Waarschijnlijk ken je de welbekende houten picknicktafels wel. Hele mooie tafels, maar je moet wel van een natuurproduct houden. Daarom hebben wij naast onze houten picknicktafels ook kunststof tafels in ons assortiment. Een andere benaming voor deze tafels is ook wel polywood. Polywood is kunststof met het uiterlijk van hout en het gebruikersgemak van kunststof.

Naast het gebruikersgemak zijn er nog een heleboel andere voordelen aan de tafel:
- Mooie natuurlijke en zachte kleuren
- Lichtgewicht
- Slijtvast
- Bestand tegen corrosie
- Duurzaam kunststof ( wat inhoudt dat het niet barst en niet gaat rotten)
- Moderne strakke uitstraling

Eerlijk als we zijn moeten we toegeven dat er misschien 1 klein nadeel is wat betreft dit materiaal. Bij verschillende weersomstandigheden kan het kunststof verkleuren en licht krom trekken. Tegen het krom trekken is helaas niks te doen, verkleuring kan je voor een groot deel voorkomen door een beschermhoes mee te bestellen. Ga je de hoes langdurig gebruiken? Zorg dan voor voldoende ventilatie onder de hoes. Hierdoor komt er lucht onder de hoes en voorkom je schimmelvorming.

De tafel is praktisch omdat hij makkelijk schoon te maken is, maar daarnaast is hij ook praktisch qua opbouw. Met behulp van de opbouwinstructie en een handige man in de buurt heb je de tafel in een mum van tijd staan. Dus ben je op zoek naar een picknicktafel met een strak en modern uiterlijk, dan zijn onze kunststof picknicktafels een goede keus!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.