Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Houten picknicktafel met kussentjes van MaximaVida

Picknicktafel

van budget tot design!

Ben je op zoek naar een picknicktafel?! Bij ons vind je altijd het model picknicktafel van je keuze. MaximaVida heeft het grootste aanbod picknicktafels in de Benelux. In ons brede assortiment vind je alles van inklapbaar tot supermodern design tafels. We hebben in totaal meer dan 2000 picknicktafels op voorraad. Ongeveer 20 jaar geleden begon ons bedrijf vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) met het verkopen van houten picknicktafels. We bezochten dagelijks met een bestelbus vol picknicktafels vele tuincentra en bouwmarkten. Doordat internet zo snel groeide besloten we in 2007 rechtstreeks aan de consument te gaan verkopen. Ons assortiment picknicktafels en accessoires is zo uitgebreid dat we onszelf inmiddels de grootste picknicktafel leverancier van de Benelux mogen noemen. Naast picknicktafels vind je bij ons speciaal voor de picknicktafel ontwikkelde kussens, beschermhoezen, parasols en decoratieframes, zodat je jouw picknicktafel helemaal naar eigen stijl kunt aankleden.

Voor elke ruimte een picknicktafel!

Picknicktafels zijn er in vele soorten en maten en zelfs in verschillende kleuren. Je hebt ze voor:
- Binnen en buiten
- Voor kinderen en voor volwassenen
- Voor grote tuinen en kleine balkons
- Voor strakke tuinen en voor klassieke tuinen
En zelfs een aantal die perfect passen op de speelkamer van de kinderen. Dus waar je picknicktafel ook moet komen te staan, wij hebben hem vast en zeker!

Naast het uitgebreide assortiment informeren we je graag over welke picknicktafel voor jou geschikt is. Het is bijvoorbeeld verstandig om goed naar het materiaal te kijken. Zelf zijn wij bij MaximaVida enorm van van hout. De stoere robuuste look, de natuurlijke eigenschappen van het hout die er voor zorgen dat iedere tafel uniek is. Wij, en velen met ons, vinden dat fantastisch, maar helaas kleven er aan die natuurlijke eigenschappen ook voor sommige mensen wat nadelen. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in het hout, of een noest die kan uitvallen. Ook heel begrijpelijk en hiervoor hebben we ons uitgebreide assortiment met kunststof en aluminium picknicktafels. Ideaal als je niet van de natuurlijke eigenschappen van hout houdt. En wellicht nog een voordeel is dat deze tafels weinig onderhoud nodig hebben.

Welke dan geschikt is voor op de speelkamer van de kinderen? Onze gekleurde picknicktafels! Super leuk omdat ze de ideale afmetingen hebben voor de kinderen om aan te zitten en in het midden van de tafel zit een handige opbergruimte. De kinderpicknicktafels zijn er in 3 vrolijke kleuren en in 3 neutrale kleuren, zodat er voor elke smaak wat tussen zit!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.