Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Picknicktafel hout

De echte originele picknicktafel!

De luxe houten picknicktafels van MaximaVida zijn al 20 jaar een begrip in de markt. Naast extra brede poten en dwarsbalken staan de tafels bekend om het schuurwerk. Zo is elk houtdeel van de picknicktafels voorzien van afgeronde hoeken en randen. Door het gebruik van Noord- Europese hout worden ze ook wel de Mercedes onder de picknicktafels genoemd. Onze luxe houten picknicktafels zijn voorzien van een parasol gat en hebben aan de binnenzijde luxe dop moeren zodat je je benen niet kan bezeren. De picknickbanken worden geleverd in stevige kartonnen dozen zodat je ze nog eenvoudig naar de achtertuin, balkon of dakterras kunt brengen. De gemiddelde opbouwtijd van de rechte picknicktafels is ca. 30 minuten met twee personen, voor de ronde picknicktafel en vierkante picknicktafel zal dit ca. 120 minuten zijn.

Een strakke moderne picknicktafel?

Bij MaximaVida houden wij van picknicktafels. Heerlijk met ze allen buiten zitten ontbijten, borrelen spelletjes spelen noem maar op! We hebben verschillende soorten picknicktafels, uiteraard de bekende houten picknicktafel, maar onze aluminium picknicktafel is ook 1 van onze favorieten. Houd je van robuust en levendig dan is hout perfect voor jou. Ga je voor strak en modern dan is onze aluminium picknicktafel de tafel die je moet hebben.

Wat nog meer een voordeel is van onze aluminium tafel? Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet:
- Onderhoudsvriendelijk. Regelmatig met reinigen met lauw water is voldoende. Op deze manier krijgt vuil geen kans om zich te hechten.
- Licht van gewicht en als bouwpakket geleverd. Hierdoor kan die ook makkelijk mee de trap op worden genomen zodat ie op je dakterras opgebouwd kan worden.
- Lage instap, waardoor je makkelijk in en uit stapt.
- Door de omlijsting om het tafelblad en de zittingen hoef je niet bang te zien dat je je bezeerd aan scherpe hoeken.
- Wil je nog lekkerder zitten? Kijk dan is bij onze kussens.
- Ga je voor de vierkante variant? Dan kun je nog heerlijker zitten door de rugleuningen er bij te bestellen.

Houd het schoonmaken van de aluminium picknicktafel wel echt alleen bij het lauwe water. Gecoat aluminium kan niet tegen agressieve schoonmaakmiddelen en mocht je de hogedruk reiniger overwegen, dan bestaat de kans dat je de coating beschadigd. Een doek met lauw water is echt voldoende.

Nieuw tussen onze aluminium picknicktafels is de MaximaVida picknickset inklapbaar. Geïnspireerd door onze eigen biersetjes hebben we nu ook de aluminium variant met polywood kunststof blad. Een moderne tuinset die goed staat op een strak aangelegd terras. Het mooie van het polywood blad is dat het kunststof is met het uiterlijk van hout. Echter is het bestand tegen schimmels, insecten en splintert het niet. Houd er wel rekening mee dat polywood in de zon kan verkleuren en licht kromtrekken. Voor het onderhoud adviseren wij de set regelmatig schoon te maken met HG kunststof intensief reiniger.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.