Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Trends - Super shed

Kleurrijk Brazilië

1 min leestijd

Trends

Moodboards

Bij MaximaVida maken wij moodboards om de trends in beeld te brengen en de kleuren voor het nieuwe seizoen te bepalen. Dit helpt ons ook om na te denken over de setting waarin wij onze nieuwe producten vervolgens gaan fotograferen. We gebruiken allerlei verschillende plaatjes om een trend in beeld te brengen, denk hierbij aan kleuren, materialen, gebruiksvoorwerpen en afbeeldingen uit de natuur. We geven de trends een naam en beschrijven de trend zo uitgebreid mogelijk inclusief kleuren, kleurtonen en materiaalgebruik.

Trend Super shed

Super shed

Super shed

Brazilië staat onder meer bekend om het carnaval en de capoeira, maar is vooral ook bekend door het strandleven. Wie kent niet het strand van Copacabana in Rio de Janeiro?! De sociale leven van de Brazilianen speelt zich voor een groot deel af op het strand. Met eenvoudige middelen worden cabana's in kleur geverfd, versierd met vlaggetjes, geverfde bordjes en bamboe daken. Er worden verschillende soorten meubelen bij elkaar gezet, alles wat maar voor handen is zoals rotan stoelen, geverfde houten stoelen en tafels en gekleurde picknicktafels. Ook zien we kussens met etnische prints, cactussen, exotische vogels en flamboyante bloemen. Alles op het uitbundige karakter van de latino te onderstrepen!

Vervolgens gebruiken we deze trend, de beelden van het moodboard en de beschrijving van de kleuren en materialen om te bepalen welke nieuwe producten we willen toevoegen aan ons assortiment. Kleur zit in ons DNA. Waar we ooit begonnen met het verkopen van gekleurde picknicktafels bestaat ons assortiment inmiddels uit veel meer kleurrijke items zoals eetkamerstoelen, wandrekken, lockerkasten en metalen tuinmeubelen in alle kleuren van de regenboog! Daarom hebben we de trend Super shed gebruikt om voor de kleuren van onze nieuwe metalen picknictafel Brasil en onze kinderpicknicktafels.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.