Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Jouw terras voorjaarsklaar

met de betaalbare meubels en stylingtips van MaximaVida

maak jouw horecaterras eenvoudig klaar voor het aankomende terrasseizoen!

Het voorjaar staat weer voor de deur! Voor de meeste mensen tijd om naar buiten te gaan en lekker te genieten van het zonnetje. Voor horeca ondernemers de tijd om aandacht te geven aan het terras. Wat heb je nodig om van dit terrasseizoen een succes te maken? Een grondige schoonmaakbeurt doet wonderen en wat nieuwe planten en parasols doen al wonderen.

Ben je op zoek naar nieuwe meubilair? Met de betaalbare meubels en eenvoudige tips van MaximaVida is je terras in no-time klaar voor het terrasseizoen. Alle meubelen en accessoires zijn op voorraad en je kunt zelf de aantallen en combinaties bepalen.

Kleurrijk tuinfeest

Heb je een camping of kleurrijk ingericht restaurant? Maak dan eens een hele lange tafel en mix & match met gekleurde terrasstoelen voor een kleurrijk effect. Zet de tafel vol met accessoires in vrolijke kleuren en prints zoals kaarsen en vaasjes met gekleurde bloemen of plaats een aantal decoratieframes op tafel met bloemen erin.

Onze metalen tuinstoel Max is er in 8 verschillende kleuren dus genoeg variatie en ze zijn ook nog stapelbaar! Gekleurde stoelkussens maken het geheel nog kleurrijker. Eventueel zijn er bijpassende banken, krukjes en tafels in de Max lijn verkrijgbaar. Maak er een kleurrijk bont geheel van zodat het voelt alsof er geen einde aan de feestvreugde komt!

Mix van onze kleurrijke Max stoelen

Festival fun

Organiseer je deze zomer een festival, dan wil je natuurlijk dat echte festivalgevoel creëren. Vanwege het veelal tijdelijke karakter van een festival moet alles wel makkelijk te verplaatsen zijn. Hiervoor zijn inklapbare meubelen natuurlijk ideaal.

De inklapbare picknicksets van MaximaVida zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en meerdere kleuren. Gebruik voor de aankleding gekleurde parasols, zitzakken en kussens. Je kunt ook nog creatiever te werk gaan en zelf meubels in kleur verven. Zet vervolgens nog een aantal festival poles neer met (gekleurde) lampjes en het event kan beginnen!

Zakelijk project in Zwitserland met onze houten picknicktafels Vilnius

Boho beachclub

Stijl je terras eenvoudig in de Bohemien stijl door natuurlijke materialen te gebruiken als hout, gevlochten riet en bamboe. Maak een mix van rotan- en houten stoelen en leg grote kleden op je terras voor een speels effect. Onze rotanstoel Delhi is hiervoor heel geschikt en verkrijgbaar in zwart en naturel.

Voeg hier lekker veel groen aan toe door niet alleen plantjes op tafel te zetten, maar ook hangplanten op te hangen en op verschillende plekken grote planten neer te zetten. Eventueel maak je het geheel nog wat speelser door een paar houten picknicktafels met bamboe dak toe te voegen of een paar decoratieframes op tafel te plaatsen met plantjes eraan en het chillen kan beginnen! Deze sfeer is natuurlijk makkelijk te creëren als je een strandtent hebt, maar ook als je in de stad zit is deze sfeer eenvoudig te creëren!

Maak een Ibiza tuin met ons bamboe dak!

Makkelijk modern

Geen zin in gedoe? Ga dan bij het inrichten van je terras voor nieuwe materialen zoals aluminium en kunststof. Deze materialen zijn veelal onderhoudsarm en gaan lang mee, een goede investering dus!

Gebruik bijvoorbeeld onze kunststof stoel Paris; design, lichtgewicht, stapelbaar, verkrijgbaar in 6 zachte pasteltinten en mooi te combineren met houten tafels. Of plaats een aantal aluminium of kunststof picknicktafels, deze tafels zijn makkelijk schoon te houden en onderhoudsarm. Om wel wat sfeer toe te voegen kun je het geheel aankleden met kussens en plaids in zachte pastelkleuren voor een mooi effect!

kunststof design stoel Paris op een camping

Terras als verlengstuk van je zaak

Op je nou een groot terras voor de deur van je restaurant hebt, over een knusse binnentuin beschikt, een strandtent of een trendy dakterras hebt, het terras is het verlengstuk van jouw horecazaak. Vroeger was het terras vaak alleen geopend in de zomer, inmiddels zijn veel horeca-terrassen het hele jaar door open. Met heaters en dekentjes wordt onder de luifel een gezellige sfeer gecreëerd en heeft het terras haar meerwaarde inmiddels wel bewezen. Gastvrijheid op z’n best! Bij MaximaVida snappen we dat als geen ander. Ook wij genieten van het leven!

Interesse in andere artikelen uit ons assortiment? Mail ons op info@maximavida.com of geef ons even een belletje, wij helpen je meer dan graag!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.