Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Hot deco deal

Hang deze zomer zelf de slingers op!

daarom krijg je deze hele zomer 50% korting op decoratieframe Babs

5 tips om zelf de slingers op te hangen

De vakantie staat voor de deur en oooo wat hebben we daar een zin in! Geen beperkingen meer en je kan iedereen thuis uitnodigen. Misschien ga je lekker op reis, of blijf je juist heerlijk thuis en vier je vakantie in je achtertuin. Wat je plannen ook zijn, we helpen je graag op weg met een aantal leuke en praktische tips om het nog gezelliger te maken. Wat je daar voor nodig hebt? Niet veel, een decoratieframe, een (picknick)tafel en wat creativiteit. Met alle 3 de punten helpen we je graag op weg!

Tip 1: Tuinfeest

Heerlijk eten met vrienden en familie of weer een echt tuinfeest inclusief thema? Met wat (picknick)tafels en decoratieframes heb je al snel een basis staan die je kan aankleden naar elk gewenst thema. En ook hier geldt weer, feestje voorbij of toch lampionnetjes en vlaggetjes in plaats van één van de twee? In een mum van tijd heb je alles veranderd of een heel ander thema bedacht.

Decoframe op verschillende manieren gestyled

Tip 2: DIY

DIY staat voor Do It Yourself! Voor de echte creatievelingen onder ons de ultieme tijdsbesteding in de vakantie. Meubels zelf opknappen of er je eigen draai aangeven. Ons decoratieframe is daar echt geschikt voor. Het decoratieframe geeft je de mogelijkheid om zelf de slingers op te hangen. Hoe deze slingers eruit zien bepaal je helemaal zelf. Hoe leuk is het om met je kinderen zelf witte vlaggetjes in allerlei vrolijke kleuren te verven. Of wat dacht je van een mooi kralenslinger met eigen foto's eraan. Ook super leuk om je verblijf op de camping zo wat kleurrijker te maken!

DIY project met decoframe Babs

Tip 3: Kinderfeestje

Een kinderfeestje, de zomer leent zich er perfect voor. Het is lekker weer dus je kan met alle kids de tuin in. Scheelt binnen toch een hoop rommel. Het decoratieframe in combinatie met de inklapbare tafel is een ideale combinatie. Je hoeft je eigen nieuwe tuinset niet te gebruiken. De inklapbare picknicktafel zet je zo neer en het decoratieframe bevestig je aan de tafel. Een paar verjaardagslingers om het decoratieframe en het kinderfeestje kan beginnen. Wordt het een echte knutselmiddag? Hang wat spullen aan het frame zodat je minder plek op tafel kwijt bent. Feestje ten einde? Haal het decoratieframe van de tafel, ga met een doekje over de tafelen de inklapbare picknicktafel kan weer worden ingeklapt en binnen worden opgeborgen. Niemand die meer ziet dat je net nog een tuin vol kinderen had!

kinderfeestje met slingers aan het decoframe

Tip 4: Zomeravond

Bij de zomer denken wij aan heerlijke lange avonden tafelen in de tuin, op een mooi stijlvol ingericht terras met mooie sfeerverlichting in de tuin en op tafel. Hoe je dit dan ook op tafel kan creëren? Met een decoratieframe kun je de decoratie door trekken naar je tuintafel. De decoratieframes die je bij ons vindt passen op tafels met een lengte van 135 cm tot een lengte van 250 cm een bladdikte van 2 cm tot 8 cm. Met bijvoorbeeld een paar mooie windlichten aan het frame creëer je al gauw meer sfeer.

lampionnen aan het decoratieframe

Hot deco deal: 50% korting op decoratieframe Babs

Tip 5: Summer is over

En denk je nu dat je decoratieframe allen in de zomer kan gebruiken? Niet getreurd! Je kan het decoratieframe naar eigen smaak decoreren. Of het nou kerst of Pasen is, of er nou een kinderfeest op de planning staat of een luxe etentje met vrienden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan het decoratieframe naar elke gelegenheid aankleden en is zowel binnen als buiten te gebruiken!

Kerstversiering aan het decoratieframe
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.