Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
bankkussen Havana op tuinbank rainbow

Kussens

Heel veel variatie!

Kussens mogen en kunnen overal! Je zit er lekkerder door en ze maken je huis en tuin gelijk gezelliger. Met een paar nieuwe kussens krijgt je woonkamer of zithoek in de tuin gelijk een andere uitstraling. MaximaVida heeft een uitgebreide kussenlijn met kussens in verschillende maten, patronen en kleuren. Wij hebben stoelkussens voor onze stoelen Max, Sunda en Delhi, kussens voor onze adirondack stoelen, bankkussens voor onze tuinbanken en eetbanken en speciaal voor ons op maat gemaakte picknicktafelkussens! Het leuke is dat je deze kussens onderling kunt combineren doordat we de verschillende modellen in dezelfde kleuren en prints aanbieden!

Welke kussens passen bij je tuinbank?

Yes, je hebt een tuinbank gevonden! Welke is het geworden? Een mooie houten tuinbank of ben je voor één van onze gekleurde metalen Max banken gegaan? Met de bijpassende stoelen en tafel heb je jouw set zo compleet! Wil je de bank nog verder aankleden, dan hebben we een mooie collectie bankkussens.

Tuinbank kussens
Wil je echt genieten van je tuinbank dan kan een tuinbank kussen niet ontbreken. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van je bank, omdat je dan echt lekker lang kan zitten. Voor elke bank hebben we een kussen op maat:

  • 120 cm geschikt voor 2 personen
  • 140 cm geschikt voor 2 personen
  • 150 cm geschikt voor 3 personen
  • 180 cm geschikt voor 4 personen

Naast dat je extra lekker zit op je tuinbank wil je ook dat het er als een mooi passend geheel uitziet. Wij hebben keus genoeg. Ben je op zoek naar een neutrale kleur? Dan is het bankkussens Antro voor jouw de beste keus. Heb je liever een print of iets fleurigs? Kijk dan eens naar onze Dotan of Bliss kussens.

Onze specialiteit
Als echte tuinliefhebber heb je waarschijnlijk al een adirondack stoel in je tuin staan. Speciaal voor deze stoelen hebben wij op maat gemaakte kussens laten maken. De kussens hebben een rug- en zitgedeelte en kunnen worden vastgemaakt met behulp van bevestigingskoorden. Dankzij deze kussens geniet je nog meer van deze stoel en kun je maximaal ontspannen!

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.