Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vloerkleed Lima onder picknicktafel Vilnius

Vloerkleden

Voor Buiten en Binnen!

Kleden zijn ontzettend in opmars en dat is niet voor niets! Naast de relatief lage aanschafprijs zijn ze multifunctioneel in gebruik. Ideaal als buitentapijt op je terras maar ook te gebruiken als picknickkleed in het park. Wat dacht je van een buitenkleed in de voortent op de camping? Naast buiten worden onze kleden ook veel binnen gebruikt. Door het gebruikte gerecyclede plastic zijn ze eenvoudig schoon te maken. Superhandig in de kinderkamer maar ook praktisch onder bijvoorbeeld de hondenmand!

Een buitenkleed voor in je tuin!

Wil je je tuin helemaal afmaken dan kan een buitenkleed niet ontbreken. Door te kiezen voor de juiste kleur en het juiste materiaal heb je de sfeer in je tuin helemaal compleet. Waar moet je op letten bij de aankoop van een buitenkleed?

Welke vorm buitenkleed wil je hebben?

Er zijn verschillende vormen verkrijgbaar. Bij MaximaVida vind je rechthoekige vloerkleden voor buiten. Rechthoekige vloerkleden passen altijd goed onder je tuinset. Meestal heeft je tuinset de zelfde rechthoekige vorm alleen wat kleiner. Door een kleed eronder te leggen dat groter is dan de tuinset creëer je een mooie setting. Heeft jouw tuinset een ronde of vierkante vorm, dan kan het rechthoekige kleed juist zorgen voor een mooi contrast.

Welk materiaal is geschikt als vloerkleed voor buiten?

Komt het onder een overkapping te liggen dan kun je er heel veel verschillende soorten materialen neerleggen. Ook vloerkleden die voor binnen geschikt zijn kunnen daar prima neergelegd worden. Heb je die mogelijkheid niet, dan is plastic een goede optie. Bij MaximaVida vind je buiten vloerkleden van gerecycled plastic. Door dit materiaal te gebruiken is het bestand tegen veel weersinvloeden waardoor het niet zal gaan schimmelen of verkleuren. Even met een sopje erover en goed laten drogen en het buitenkleed kan in de winter weer worden opgeborgen. Uiteraard zijn de buitenkleden ook prima binnen te gebruiken. Het materiaal is ideaal als je kleine kinderen in huis hebt. Hebben ze geknoeid op het kleed? Dan veeg je het er zo af!

Welke kleur buitenkleed kies je?

Bij MaximaVida hebben we eigenlijk 2 opties. Een mooie felle vrolijke kleur, of een wat natuurlijkere minder opvallende kleur. Wil je echt een opvallend kleed als eyecatcher in je tuin dan kies je voor het vrolijke gekleurde buitenkleed in de kleur oranje, groen of blauw. Ga je voor een wat rustigere kleur dan is het Capri kleed een mooie optie in de kleuren grijs en wit.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.