Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Wandrek

Vol gezelligheid!

Zoals je weet houden wij bij MaximaVida van gezelligheid en lekker eten hoort daar bij. Gezellig met een grote groep vrienden zet jij de lekkerste gerechten op tafel. Geïnspireerd door de kookboeken van Jamie Oliver zijn wij op de naam van ons wandrek gekomen. Op ons wandrek in de keuken staan al jouw kookboeken van Jamie binnen handbereik waardoor er altijd een lekker gerecht op tafel staat.

Uiteraard zijn de variatie mogelijkheden eindeloos met ons wandrek en kan die overal in huis staan. Gebruik hem als boekenrek, plantenrek, fotowand of wat je maar wilt. 1 ding weet je zeker, je haalt sowieso een hoop gezelligheid in huis!

Lekker opruimen!

Onze wandrekken zijn super handig en vooral erg leuk om foto's op te zetten of een aantal boeken die je mooi vindt. Maar je hebt natuurlijk ook genoeg spullen in huis die je, na gebruik, toch graag weer uit het zicht wilt hebben. Dan zijn onze lockerkasten ideaal. Ze worden geleverd in de mooie kleuren die je van ons gewend bent en zijn makkelijk in elkaar te zetten.

Een mooi voorbeeld is onze lockerlade kast. Deze kan echt op elke plek in huis worden gebruikt. In de gang onder de kapstok, hier kun je 's winters perfect je handschoenen en sjaals in opbergen. Op de babykamer om alle babykleertjes in op te bergen, maar ook in de woonkamer misstaat deze lockerkast zeker niet. Naast dat de kast veel opbergruimte heeft kun je hem ook goed decoreren. Iets wat eigenlijk voor al onze lockerkasten geldt.

Enige uitzondering hierop is onze kledinglockerkast. De naam zegt het al, deze is ideaal om je kleding in op te bergen of op te hangen. Maar wij zouden MaximaVida niet zijn als je jou zoveel mogelijk willen stimuleren oom je eigen stijl te geven aan onze producten. Dus heb je 1 van onze lockerkasten op een heel andere manier gebruikt? Laat ons dit dan weten door #mymaximavida te gebruiken als je een foto plaatst.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.