Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
MaximaVida teak houten tafel met bank en 2 stoelen sunda

Eethoek

Gezellig samen!

De eethoek, misschien wel de belangrijkste ruimte in huis! Je wil dat jouw eigen smaak en persoonlijkheid hier in naar voren komt. Daarnaast moet het ook een comfortabele plek zijn. Waar je lekker met je gezin de dag doorneemt of waar je heerlijk na tafelt met een groep vrienden. Hetzelfde geldt voor buiten, ook daar wil je zomers lekker kunnen zitten met vrienden en met het gezin. Het mooie van onze eethoeken is dat ze veelal voor zowel binnen als buiten te gebruiken zijn en dat je de keus hebt tussen stoelen of banken. Ga je voor stoelen? Ook dan kun je bij ons alle kanten op. We hebben een ruim assortiment eetstoelen die erg mooi bij onze tafels staan. We hebben een aantal sets voor je samengesteld, maar uiteraard kun je zelf ook naar hartenlust combineren. Wat dacht je van een mooie eiken tafel met gekleurde Max stoelen? Ook eetbankjes zijn ideaal voor je eethoek, zeker als je niet al te veel ruimte hebt. De bank staat dichter op de eettafel waardoor je ruimte over houdt en er passen meer mensen op dan officieel staat aangegeven.

Multifunctioneel!

Lekker lang buiten zitten op een heerlijk comfortabele stoel. Eigenlijk wel erg jammer dat je deze stoel niet mee naar binnen kunt nemen. Het zijn immers buitenstoelen, toch? Maar creatief als wij zijn bij MaximaVida gaan wij, met het najaar voor de deur, graag van Buiten naar Binnen. Onze Max stoelen kunnen dan ook heel goed gebruikt worden als eetkamerstoelen. De Max stoel is verkrijgbaar in 7 kleuren, waardoor er vast iets tussen zit dat jou aanspreekt.

Een ander voordeel is het feit dat de Max stoel stapelbaar is. Heb je goeie eetkamerstoelen, maar heb je wat extra stoelen nodig die je erbij kunt pakken als er visite komt? Ook dan is de Max stoel ideaal, omdat hij stapelbaar is. Binnen een mum van tijd haal je de stoelen tevoorschijn en ruim je ze weer op. Daarnaast zit iedereen comfortabel op deze stoelen dankzij de extra brede zitting en extra hoge rugleuning. Een mooi kussen erop en je visite zit prinsheerlijk.

Een andere favoriet van ons is onze rotan stoel Delhi. Een super mooie rotan stoel met een mooie natuurlijke kleur. Hierdoor past deze stoel in elke interieur. Je kan de stoel dus gebruiken als eyecatcher in de slaapkamer of in de hal. Het voordeel van onze Delhi stoelen is dat ze zo gemaakt zijn dat ze ook heel goed als eettafel stoelen gebruikt kunnen worden. De zithoogte van 45 cm en de extra hoge rugleuning van 88 cm zorgen voor dit extra comfort. De stoel wordt standaard geleverd met een waterafstotend zwart kussen.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.