Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Natuurlijk

De meubelstijl voor het ultieme outdoor gevoel

Echt het gevoel hebben dat je buiten in de natuur bent? Richt dan jouw glampingtenten in met natuurlijke houten meubelen!

Picknicktafels

Onze prachtige vurenhouten picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en lengtes en we hebben zelfs rugleuningen ontwikkeld zodat je gasten nog comfortabeler zitten. Is dat nog niet comfortabel genoeg dan hebben we picknicktafel kussens in verschillende prints en lengtes om het af te maken!

MaximaVida luxe houten picknicktafel Tallinn 180 cm met 2 rugleuningen

Houten tuinsets

Bij MaximaVida hebben we een voorliefde voor het mooie natuurproduct hout. Dankzij de mooie natuurlijke eigenschappen is geen enkele bank of tafel is hetzelfde en zorgt het altijd voor een mooie natuurlijke look. Onze Provence serie beantwoordt helemaal aan dit beeld en je kunt zelf je ideale combinatie maken met stoelen, banken en tafels.

Accessoires

Wil je een leuk hoekje creëren in de glampingtent voor het servies en de pannen of een handig werkplek maken bij de BBQ? Dan zijn onze Sergio werktafels superhandig. Voor binnen gebruik zijn deze leuke tafels verkrijgbaar in zwart, wit en naturel. Voor buiten is de Sergio outdoor perfect. En wil je extra flexibel zijn bestel de keukentrolley variant inclusief wieltjes! Nog een plekje over waar je wel wat aankleding kunt gebruiken? Dan is ons wandrek Flora ideaal; makkelijk neer te zetten en helemaal in stijl aan te kleden met planten!

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen inrichting samen te stellen met artikelen uit het assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informatie of advies aanvragen? Uiteraard! Mail ons op sales@maximavida.com of geef ons even een belletje, wij helpen je meer dan graag.

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.