Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Oktober is 'de woonmaand'

we gaan weer van BUITEN naar BINNEN

daarom deze maand lekker veel interieurinspiratie én kans op €250,- shoptegoed!

Zo na de zomervakantie, in september, begint het normale ritme weer. De kinderen gaan weer naar school, de sportverenigingen beginnen aan een nieuw seizoen. Langzaamaan wordt het weer wat eerder donker en krijg je weer zin om het binnen gezellig te maken. Het frisse lente- en zomergevoel wordt ingeruild voor het warme knusse gevoel dat hoort bij het najaar en de winter. We gaan weer van BUITEN naar BINNEN.

We delen deze maand 3 verschillende interieurstijlen ter inspiratie om je huis voor deze winter gezellig te maken. Houd je het dit jaar wat makkelijker en verander je alleen de kussens en wat nieuwe kaarsen, of ga je het grootser aanpakken? Een aantal nieuwe meubelen erin en de muur verven in de nieuwste trendkleur? Dan komt een shoptegoed van €250.- van MaximaVida natuurlijk goed uit!

Actievoorwaarden shoptegoed

Deel voor 30 oktober 2022 een foto van een door jou gestylde kamer via ons Instagram account met de hashtag #MaximaVidaWoonmaand en maak kans op een shoptegoed van 250 euro bij MaximaVida!

In de eerste week van november verloten wij het shoptegoed onder alle inzendingen. Daarna ontvangen we natuurlijk graag een foto van de winnaar met zijn nieuwe MaximaVida product ;-)

Moodboards maken

Hoe je het beste kan beginnen met het opnieuw stijlen? Oriënteer en laat je inspireren! Dit kan buiten de deur in verschillende woonwinkels en woonbeurzen, maar kan ook heel goed vanuit je eigen huis. Online vind je enorm veel inspiratie. Op onze socials, via Pinterest, maar ook bij ons op de website vind je bij de producten en onder het kopje inspiratie veel mooie foto’s waar je ideeën kan op doen.

Heb je een stijl gevonden, dan is het handig om een moodboard te maken. Hiermee kun je de ideeën die je hebt opgedaan uitwerken en vorm geven. Hierdoor heb je snel inzichtelijk waar je naar op zoek moet en welke kleuren je wilt gaan gebruiken. Het leuke van een moodboard is dat je hier dus ook echt je eigen stijl en persoonlijke ideeën in kwijt kan. Je kan je moodboard gewoon op een vel papier maken, maar je kan ook Pinterest gebruiken. Dat laatste doen we bij MaximaVida.

Voorbeeld moodboard van MaximaVida

Trend Powder house

Je vergeet gelijk het zoete imago van pastelkleuren door deze nieuwe poederachtige tinten in je interieur te gebruiken. Door deze poedertinten consequent door te voeren in muren en meubels ontstaat een heel chic karakter. Mix ze met natuurlijke vezels zoals rotan, katoen en linnen – de ideale combinatie om een stijlstatement te maken. De sweet touch die je huis nodig heeft! Het kleurenpalet bestaat uit nudetinten en kleuren als oudroze, lila, zachtgroen en zachtgeel.

Moodboard voor powderhouse trend

Trend Werelds

We gaan op wereldreis in eigen huis door meubels en accessoires uit verschillende werelddelen te combineren. Van tie dye uit Afrika tot batik uit Azië en een streepje uit Europa, alles kan worden gemixt als de kleuren maar matchen. De basis van het huis is donker met tinten als chocoladebruin, kastanjerood en indigoblauw met knalkleuren als accent. Maak onverwachte combinaties met verschillende materialen, zoals onbewerkt hout met glimmend satijn, chic messing met ruig beton. Handgemaakte, niet perfecte elementen uit de natuur maken het geheel af!

Moodboard voor werelds trend

Neon trend

Neonkleuren maken een opmars. Van kleine accessoires in snoepkleuren als knalroze of gifgroen tot gehele meubels in opvallende felle kleuren. Ook serviesgoed in dit kleurpalet wordt steeds meer gespot, net als de typisch jaren ’90 neonsigns als decoratie in huis. In een Scandinavisch of Japandi interieur of een interieur met pasteltinten misstaan neonkleuren zeker ook niet. Opvallende kleuraccenten kunnen een kamer unieker maken zónder druk te ogen. Houd het in dit geval wel bij accenten. Kies voor een neutrale kleur kussens en voeg één kussen in felroze neonkleur toe. Klaar om te knallen?!

Moodboard voor Neon trend
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.