Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

MaximaVida x Flying Carpet Rotterdam

Extra kleur op het Flying Grass Carpet op het Schouwburgplein in Rotterdam!

Eén groot terras

In samenwerking met de Gemeente Rotterdam heeft MaximaVida 32 metalen Max stoelen XXL geleverd in de kleuren aqua en okergeel. De metalen stoelen staan verspreid op het Flying Grass Carpet van maar liefst 3500 m2! De bezoekers kunnen deze stoelen gebruiken en verplaatsen over het Schouwburgplein en zo gezellig bij elkaar zitten. De Gemeente Rotterdam was op zoek naar stoelen die ‘uitnodigen’ om plaats te nemen. Hiervoor zijn de vrolijke metalen stoelen meer dan geschikt. Dit in combinatie met de brede zitting die de stoel biedt waardoor ieder persoon comfortabel kan plaatsnemen maakt dit de perfecte keuze!

MaximaVida metalen stoelen XXL in de kleuren aqua en okergeel
The Flying Carpet in Rotterdam

Uniek plein

het Flying Grass Carpet is een kunstwerk uit ca 3500 m2 kunstgras en ligt op het Schouwburgplein. Dit plein is uniek en bekend over de gehele wereld. Het tapijt zou oorspronkelijk voor een korte periode geplaatst worden maar door zijn ongekende populariteit door de bezoekers, bewoners en toeristen mag het kunstgraskleed zeker nog tot de grote verbouwing aan het Schouwburgplein blijven liggen. Voorgaand was dit plein ingericht met voornamelijk hout en staal, door dit kleurrijke tapijt is de belevenis positief veranderd en is het plein omgedoopt tot een ware ontmoetingsplek. In de zomer zitten de mensen heerlijk op het kunstgras en stoelen. Een heerlijke plek om met kinderen, families, vrienden of een groepje collega’s van de zon te genieten.

De kleurrijke metalen stoelen staan rondom ‘de bedriegertjes’ dat zijn de fonteinen waar kinderen doorheen kunnen lopen. Prachtig en uniek op deze locatie. Aart van de Gemeente Rotterdam voegt toe: ‘De stoelen zijn een prachtige aanvulling op het geheel, wij vinden ze nog beter passen als de vorige stoelen'

Als je in de buurt van het Schouwburgplein bent raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen! Als het niet voor onze prachtige stoelen is dan om te genieten van dit bruisende plein!

Samenwerking tussen MaximaVida en de gemeente Rotterdam; the Flying Carpet Rotterdam
MaximaVida aqua en okergele metalen stoelen Max XXL
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.