Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

MaximaVida x Jac Salvino Glas

Onze Chicago onderstellen zijn favoriet bij projectinrichters

Salontafel-onderstellen

Dat Jac Salvino Glas raadt weet met alle mogelijkheden uit glas blijkt maar weer, ze maken er fantastische deuren van, spiegels, balustrades maar ook meubels. In opdracht van hen hebben wij maar liefst 20 verschillende soorten en maten onderstellen mogen afleveren. Voornamelijk uit onze MaximaVida ‘Chicago’ lijn. Met deze degelijke en strakke onderstellen kan je alle kant op, dat blijkt maar weer want het resultaat mag er wezen! Dit is slechts een kleine sneak peak van de 20 bestelde onderstellen.

We hebben deze onderstellen gezien met prachtige authentieke tegels als tafelblad, met marmeren bladen en nu dus ook glas. De mogelijkheid is eindeloos. De Chicago onderstellen zijn verkrijgbaar als ronde en vierkante set van twee. Ook hebben wij een prachtig rechthoekig onderstel.

Uniek aan het MaximaVida frame Chicago is dat deze is uitgerust met een speciale sand texture coating. Dit houdt in dat het onderstel goed bestand is tegen krassen! Bekijk al onze onderstellen en tafelpoten door hier te klikken.

Bij vragen zijn wij altijd te bereiken via info@MaximaVida.com.

MaximaVida onderstellen Chicago met glazen tafelbladen
MaximaVida onderstellen Chicago met glazen tafelbladen
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.