Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

MaximaVida x WTC tennis

Bijdrage aan een nieuwe toekomst van WTC Tennis in Winterswijk

Gerenoveerde tennisbanen

WTC Tennis heeft onlangs een complete update gegeven aan alles! In Winterswijk is de complete tennisbaan van top tot teen gerenoveerd, aan werkelijk alles is gedacht en tot in de perfectie uitgewerkt. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Graag nemen we je mee in de bijdrage die MaximaVida heeft mogen leveren.

Het zonnige terras bij WTC tennis, gevuld met meubelen van MaximaVida

Het perfecte terras

met de kunststof design stoel Paris

WTC Tennis in Winterswijk is een ontzettend hechte vereniging waar iedereen welkom is. Ben je een beginner en wil je tennisles krijgen? Onderling een potje tennis spelen in de heerlijke buitenlucht, padellen en achteraf genieten van een kopje koffie op het terras? Het kan!

Bij, je raadt het al, het terras komt MaximaVida in beeld! WTC Tennis zocht voor hun nieuwe pronkstuk goede terrasstoelen. Onderhoudsarm, een moderne en prachtige uitstraling en veel comfort waren de eisen. De kunststof design stoel Milan voldoet daar als geen ander aan: duurzaam, voorzien van UV protector en ongelofelijke kwaliteit. Geen verouderde en saaie terrasstoelen die op ieder terras staan maar een moderne look die niet onderdoet qua kwaliteit.

Ideale horecastoelen

De Paris stoelen komen op ieder aspect tot zijn recht en worden veelal gebruikt voor professioneel gebruik. Vandaar dat dit de perfecte keuze was voor WTC Tennis, ze kwamen al snel bij ons langs in Groenlo en waren uiterst tevreden. Niet heel veel later kwamen wij bij hen op bezoek om 68 Paris stoelen af te leveren, natuurlijk met onze eigen MaximaVida bus!

De horecastoelen staan prachtig op het terras en passen goed bij het nieuwe complex. De Paris stoelen zijn verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, zo is er altijd een geschikte kleur voor jouw horecaterras of inrichting.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

MaximaVida kunststof design stoelen Paris op het terras van WTC tennis
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.