Let op! Jouw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Inspiratie

Fotografie, styling en blogs!

Hier vind je informatie over onze styling & fotografie, onze blogs met tips & tricks, DIY suggesties en andere ideeën om je te helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

Eigen stijl

We vinden het juist leuk dat iedereen zijn eigen stijl kan ontwikkelen, daarom vind je bij MaximaVida geen compleet gestylede huizen en tuinen. Wij laten graag zien hoe jij je eigen tafel of kastje kunt maken met onze tafelpoten of hoe je je tuin sfeervol kunt aankleden. Maar we nodigen je vooral uit om er je eigen draai aan te geven!

Packshots

Om onze producten zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen maken wij zogenaamde packshots. We plaatsen het product hiervoor voor een witte achtergrond en lichten het met lampen extra goed uit. Vervolgens maken wij van meerdere kanten foto’s van het product. Ook maken we detailfoto’s van onderdelen die we er voor de klant extra uit willen lichten, zoals verstelbare pootjes onder een tafel. Dit doen we zodat je ook online het artikel goed kunt bekijken voor je koopt.

Sfeerbeeld

Daarnaast maken we ook sfeerfoto’s van de producten. Veel sfeerfoto’s worden gemaakt op zogenaamde fotolocaties. Wij gebruiken liever een huis of tuin waar echt gewoond en geleefd wordt. Dit doen we om een zo reëel mogelijk beeld te geven van hoe het product er uiteindelijk bij jou thuis uit ziet!

in the spotlight!

Zelf in the Spotlight

Heb je net je huis verbouwd of besteed je veel tijd aan de inrichting van jouw huis of tuin en ben je supertrots op het resultaat?! Dan kun je deelnemen aan een fotoshoot van MaximaVida. Twee keer per jaar doen we een oproep op social media waarin we vragen of je met jouw huis of tuin deel wil nemen aan onze fotoshoot. In het voorjaar doen we dit voor onze tuinmeubelen en in het najaar voor onze binnen meubelen. Bekijk hier hoe zo'n fotoshoot er aan toe gaat.

Blogs

Vol tips en tricks

pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.